donderdag 30 april 2015

Terug thuis van onze driedaagse

Lieve mensen,

Onze laatste dag in Oostende is heel snel voorbij gegaan!
Na een deugddoende nachtrust, konden we opnieuw genieten van een overheerlijk ontbijt: croissants, sandwiches, pistolets, brood, eitjes en beleg in overvloed. Een stevig ontbijt was ook nodig om onze kamers volledig op te ruimen. Met de hulp van de juffen en de meester werden de valiezen gemaakt en de kamers ontruimd ;-)
Nadien konden we even uitblazen in de binnenspeeltuin.
Na de middagmaaltijd, genoten we nog even van het zonnetje en de frisse zeelucht op het strand. Helaas werd het al snel tijd om afscheid te nemen van ons mooie verblijf... :-(

Na een zeer leuke driedaagse met tal van toffe activiteiten en gezellige momenten samen, blikken we nog even terug op alle helpende handen die onze reis mogelijk hebben gemaakt!

Een DIKKE MERCI aan juf Amélie, juf Virginie, juf Fanny, juf Griet, juf Dorothée, juf Ilse, juf Christine en meester Kevin voor de zeer goede begeleiding!
Een warme handdruk aan de mensen van Vayamundo voor de hartelijke ontvangst, de mooie kamers, het lekkere eten en de supergoede hulp van de technische dienst bij het helpen met de valiezen!
Een diepe buiging voor alle mama's en papa's voor het vertrouwen in de juffen en de meester. Ook voor alle volgers van onze blog!
En vooral ... Een dikke pluim aan alle kinderen om er een onvergetelijke tijd van te maken! Het was TOP!!!
Bedankt!!!

Geniet allen van het lange, verdiende weekend!
Een beetje rust én slaap zullen deugd doen! ;-)

Liefs,
Team 2de leerjaar en co


P.S. Er staan reeds foto's van onze laatste dag op de website van de school.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten