maandag 26 mei 2014

Verslag zeeklas dag 1

Lieve mama's en papa's,

We stellen het hier reuzefijn. De busreis is heel goed verlopen. Bij aankomst in Oostende gingen we eerst een frisse neus halen op het strand. De zon speelde verstoppertje maar we hebben haar toch kunnen groeten. Daarna brachten we een bezoek aan Atlantikwall in Domein Raversijde, waar we kennis maakten met oorlogstuigen, bunkers en batterijen. Gelukkig is die enge oorlog voorbij !
Onze rammelende maagjes werden gespijsd. We konden kiezen uit twee menu's in buffetvorm. Vol energie konden we de namiddag aanvallen. Het moest wel, want we kregen les van 4 piraten. Ze hadden een schatkist gevonden maar kregen deze niet open. Enkel wij konden helpen om de code te kraken via opdrachten en die waren niet zo eenvoudig.. We slaagden met succes in deze opdracht ! De inhoud van deze kist ? GOUDEN MUNTEN ! En wij kregen er elk één. De juffen en meester waren zo trots op ons dat ze ons beloonden met een ijsje op het strand. 
Daarna trokken we richting hotel om onze kamers te verkennen. Het is net een appartementje: living, slaapkamer, badkamer,... Maar ja, wij worden groot, zijn zelfstandig en flink. Op elke kamer is er één kamerverantwoordelijke en wij luisteren goed naar dat kindje. Deze avond wordt ons opnieuw een warme maaltijd in buffetvorm aangeboden. Wij genieten van de Belgische frieten ! 
Onze eerste dag zit er jammer genoeg op. Het zandmannetje zal zijn werk niet moeten doen want de vermoeidheid stijgt stilaan... en niet enkel bij ons ! :-)
Dikke zandkus van jullie lieve schatten.


3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo allemaal!

  Wat hebben jullie al leuke avonturen beleefd! Aan de blije gezichtjes te zien stellen jullie het daar fantastisch! Leuk dat te horen!

  Amaai seg, met echte piraten op stap geweest en dan nog eens gouden munten verzameld. Wat hebben jullie geluk seg! Mmmm en zo'n lekker ijsje, dat smaakt toch altijd hé.

  Jullie verblijf ziet er prachtig uit. Leuk dat jullie je eigen kleine huisje hebben. Het ziet er heel gezellig uit. Draag maar goed zorg voor alles dan kunnen we misschien nog eens terug gaan!

  Wij blijven duimen dat jullie het zonnetje een beetje meer mogen zien hoor.

  Ik wens jullie verder nog 2 super dagen toe aan de zee!
  Geniet er van!
  Geef de juffen en meester maar een dikke knuffel, want zij zorgen toch supergoed hé voor jullie!

  Vele groetjes,

  Juf Amélie & Alice

  P.S.: Berichtje voor mijn lieve collega's:
  Hallo, hoe gaat het daar met jullie? Nog niet te vermoeid?
  Hopelijk stellen jullie het goed en kunnen jullie genieten van een fijne 3 daagse.
  Ik mis jullie! Veel liefs x x x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw piraten! Ziet er super cool uit! Benieuwd naar meer! Vele groetjes aan iedereen maar in het bijzonder aan Ella De Vijlder! X, mama Griet

  BeantwoordenVerwijderen